2020. január 26., vasárnap

WALKMAXX Comfort szabadidőcipő 4.0 - kék - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Comfort szabadidőcipő
Köszöntsd a tavaszt színes Comfort szabadidőcipőben, melyet most új, vidám színekben hoztunk el a kényelem szerelmeseinek. Ez a híres, lekerekített talppal és EVA sarokpárnázással készült modell kortól és nemtől függetlenül biztosítja a Walkmaxx családra jellemző előnyöket, és divatos megjelenésének köszönhetően igazi tavaszi alapdarab.
Tűnj ki a tömegből!
Az új Walkmaxx Comfort szabadidőcipő divatos dizájnnal készült és többféle színben kapható, így minden lépésed energikus és önbizalommal teli lehet. Töltsd meg a tavaszt vidám színekkel, és élvezz minden lépést ebben a hihetetlenül kényelmes cipőben:
Már szemet gyönyörködtető virágos mintában is kapható
A lekerekített talp minden lépést könnyebbé tesz
Az EVA sarokpárnázás elnyeli a lábfejet érő ütéseket
Nők és férfiak számára is tökéletes viselet
Hosszú nyári séták után sem fájdul meg benne a lábad
Lábaink kényelme egész közérzetünkre pozitív hatást gyakorol
Ha a lábunk fáj, mindenünk fáj. Pedig ennek nem kell így lennie. Egy lekerekített talpú, kényelmes Walkmaxx lábbeli gondoskodik arról, hogy a lábaid egész nap megkapják a számukra szükséges megtámasztást.
Tudj meg többet a Comfort cipőkről
Ismerd meg a lekerekített talp előnyeit!
Vidd a kurzort a képre a termékrészletekért.
Stílus és kényelem
Egy lekerekített talpú, kényelmes Walkmaxx lábbeli gondoskodik arról, hogy lábaid egész nap megkapják a szükséges megtámasztást. A Walkmaxx Comfort szabadidőcipő 4. 0 kényelmét életkortól függetlenül csak szeretni lehet. Tökéletesen megállja a helyét a hétköznapokon, de stílusának és kényelmének köszönhetően partikra, fesztiválokra és koncertekre is kiváló viselet.
A lekerekített talp a mezítláb járás természetes érzetét keltő gördülő mozgását segíti elő.
A Comfort termékvonal modelljei segíthetnek megelőzni az olyan lábproblémákat, mint a lábfejduzzanat vagy a hosszú ideig tartó járás és állás okozta fájdalmak.
Vonzó, könnyű, lélegző és rendkívül kényelmes
A kényelemért, amit a lábaid megérdemelnek
A lekerekített Walkmaxx talp megbízható tartást biztosít a lábfejek számára, így segíthet megelőzni a láb feldagadását és a lábfáradtság kellemetlen érzését.  Egyenletesen osztja el a testsúlyt és tehermentesítheti a lábfej nyomáspontjait, így csökkentheti a térdekre és az ízületekre eső nyomást. Az EVA sarokpárnázás hatékonyan elnyeli az ütéseket, ezért sokkal hosszabb ideig lehetsz aktív, mert a lábfáradtság nem fog leülésre kényszeríteni.
Tavaszi grillezésekhez vagy városi randikhoz
Gond nélkül elmehetsz partizni, grillezni, randizni, vagy találkozhatsz a barátaiddal egy kávézóban. A Walkmaxx Comfort szabadidőcipő bárhová veled tart és életkortól függetlenül gondoskodik lábaid kényelméről.


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2020-02-15 21:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése