2020. január 28., kedd

Visszatérés Woodburybe - Jay Bonansinga - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Visszatérés Woodburybe - Jay Bonansinga
Kockára tesz mindent...
Négy éve dacol az apokalipszissel. Olyasmiket tett, amire legvadabb lázálmaiban sem gondolt, hogy tenni fog. De életben maradt. Mostanra Atlanta járvány sújtotta városába tette át székhelyét, ami biztonságos menedéket nyújt az embereinek, távol a járkálóktól nyüzsgő utcáktól: a béke és az otthon szigete ez.
De Lilly Caulnak hiányzik valami...
Még mindig egykori otthonáról álmodik - a Woodbury néven ismert sajátos kisvárosról -, ami legalább annyi bánat, mint öröm helyszíne. Lillynek a georgiai Woodbury a jövő, a család, a hétköznapi életbe visszatérés szimbóluma a Földre szabadult pokolban. A város hívása olyan erős, hogy Lilly úgy dönt, mindent kockára tesz, hogy visszatérhessen... hogy visszaszerezze ezt a kis oázist a vadonban.
Minden eséllyel dacolva, emberei minden tiltakozása ellenére, Lilly igaz híveinek szedett-vedett csapata élén útra kel a járkálóktól hemzsegő, kiáradt folyóktól és eszelős gyilkosok bandájától sújtott vidéken, ahol olyan veszélyek várnak rá, amilyeneket még ő sem látott. Útközben felkavaró felfedezést tesz önmagáról. Hajlandó a legsötétebb zugokba is bemerészkedni a túlélés érdekében, ha ezzel megmentheti az embereit. Hajlandó megtenni az egyetlen dolgot, amiről tudja, hogy meg kell tennie: visszatér Woodburybe.
Sorozatcím:: The Walking Dead - Élőhalottak
Fordítók: Szántai Zsolt
Kiadó: Delta Vision Kft.
Kiadás éve: 2019
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Páskum Nyomda kft.
ISBN: 9789633953082
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 350
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Ajándékozható
Állapot: Kiváló
Megjegyzés: Új, olvasatlan.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség:  Ajka,  Baja, Békéscsaba,  Budapest IV. kerület, V. kerület, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Tatabánya, Veszprém, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 1 050 Ft4. 000-7. 999 Ft - 850 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 950 Ft4. 000-7. 999 Ft - 650 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor (kivéve a vidéki átvételi pontokon)- PayPal a rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés a rendelés véglegesítéskor- Banki átutalás a rendelés véglegesítése után
[(**86685160**)]

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2020-02-18 16:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése