2020. január 30., csütörtök

Űrgolyhók (eredeti) INGYEN POSTA! - Jelenlegi ára: 5 881 Ft

Bontatlan blu-ray. Külföldi kiadás magyar szinkronnal, magyar felirattal.  
Szállítási költség nincs. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Ingyenes szállítás keretén belül a terméket az alábbi módon küldöm.
Azokban a városokban, ahol van foxpost csomagautomata, ott minden terméket kizárólag foxpost csomagautomatába küldöm.
Ha nincs foxpost csomagautomata, de van MPL csomagautoma, akkor a terméket MPL csomagautomatába küldöm.
A fentiek hiányában, lakcímre, ajánlott levélként csak 1 db lemezt tudok küldeni, tekintettel arra, hogy 2017. január 1-től a Posta csak a max 2, 4 cm vastag küldeményt veszi fel levélként. 2-4 lemezt, ajánlott levélként postapontra küldöm, postán maradóra. Ennél több lemezt MPL futárral küldöm postapontra.
Nagy terjedelmű csomagban feladható terméket MPL futárral küldöm postapontra.
Személyesen Miskolcon vehető át.
Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
Félelmet és pontos úti célját nem ismerve vág neki Lone Starr, a magányos űrhős legújabb kalandjának. Oldalán hű társával, a félig ember, félig kutya lénnyel elindul kívülről kissé rozogának tűnő, de ugyancsak felspécizett motorral rendelkező csillagközi lakóautójával kiszabadítani a gonosz Tört Vödör fogságába esett Vespa hercegnőt.
Útközben összefutnak a gusztustalan Pizza a Hutt-tal, aki legutóbbi találkozásuk óta legalább dupla sajtnyit hízott, egy kissé idegesítő stílusú robottal, valamint egy különös kis emberkével, Yoghurttal, aki bevezeti őket egy titokzatos erő, a Schwarz rejtelmeibe.
Akinek első pillantásra nem tűnik ismerősnek a történet, annak eláruljuk:  Mel Brooks ebben a filmjében a Star Wars sorozatot parodizálja! A nagyszerű szereplők és a fergeteges poénok egész özönének köszönhetően az Űrgolyhók legalább olyan kultusszal rendelkezik a vígjáték-rajongók körében, mint a mintául szolgáló trilógia a sci-fi fanatikusok táborában!

Jelenlegi ára: 5 881 Ft
Az aukció vége: 2020-02-19 20:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése