2020. január 29., szerda

Hajdúszoboszlói üdülési jog (SIESTA) - Jelenlegi ára: 140 000 Ft

2× 2 hetes üdülési jogokat a hajdúszoboszlói Aquapark tőszomszédságában, közel a strand és az uszoda bejáratához, a város csöndes részén. Egy apartman jól felszerelt konyhával rendelkezik. Az üdülőszálló több mint 20 éve működik, remek lehetőség a nyújt pihenésre, gyógyulásra, kikapcsolódásra.
CSALÁDOSOKNAK, IDŐSEKNEK EGYARÁNT REMEK BEFEKTETÉS!
A Hotel
A Hotel Siesta egy- és másfélszobás erkélyes, fürdőszobás apartmanjainak konyhái teljesen felszereltek, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú készülékkel, vízforralóval és villanyrezsóval ellátottak, wifi is van, a fürdőszobákat egy éve újították fel. Kutyával is lehet menni - mi rendszeres vittük az ebet. (http: //www. siestahotel. hu/)
A Strand
A Hotel a Európa legnagyobb strandjának szomszédságában, a hajdószoboszlói HungaroSpa gyógy- és élményfürdője mellett található, a strand Főbejárata a Hoteltől 10 perc. (https: //www. hungarospa. hu/)
A környék
Szoboszlón is van sok látnivaló, illetve nagyon kellemes éttermek. A várostól nem messze van a Hortobágyi Nemzeti Park és Vadaspark, illetve Debrecen is - mindegyik hely sok érdekes látnivalóval és programmal vár minden évszakban felnőttet és gyereket.
 
"Miért jó az Üdülési jog?
- Mert ez az a hagyományos jogi forma, ahol tulajdoni nagyságtól függetlenül minden tagnak egy szavazata van, így ez kizárja annak lehetőségét, hogy a gazdasági döntések olyan érdekcsoport kezébe kerüljenek, akik magasabb tulajdoni hányadukból adódó erejüket a kisebbségre ráerőltessék. – Mert az üdülőszövetkezet gazdálkodása nonprofit jellegű, így egyetlen gazdasági érdekcsoport sem húzhat hasznot a gazdálkodásból, hiszen a megtermelt eredmény a közösségé. – Mert a jog örökölhető és tulajdonosa nem valamiféle tulajdont meghatározó átvitt jogot birtokol, hanem magát az üdülést. – Mert megállapodásunk alapján pihenhet a többi üdülőszövetkezeti üdülőben is Gyulán, Zalakaroson, Bükön, Agárdon és Hévízen. "


Jelenlegi ára: 140 000 Ft
Az aukció vége: 2020-02-19 15:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése