2020. május 10., vasárnap

Stokke v2 babakocsi MaxiCosi adapterrel eladó - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Eladó egy Stokke v2 2007-es modell, narancs színű huzatokkal.
Nekünk kisfiúnk van, ez a szín neki is teljesen jó volt és kislánynak is jó lett volna (sajnos ezt nem próbálhattuk ki).
A képen látható ülés 1/2 éves kortól javallott.  Az első fél évben mózeskosarat lehet használni (külön vehető hozzá), de mi azt egyáltalán nem vettünk, mert amúgy is volt volt autós ülésnek MaxiCosi-nk és ahhoz vettünk inkább egy adaptert, amivel a Stokke vázára azt rá lehetett rakni. Így spóroltunk egy csomó pénzt és a gyereket nem kellett felébreszteni, ha kivettük a kocsiból.  
Van hozzá még kiesés gátló keresztrúd, kis és nagy esőzsák, szúnyogháló, meg a MaxiCosi adapter (ezek nincsenek a képen; a képen magát a vázat, az ülést az ülés szűkítővel és az árnyékolóval, valamint alul a táskát lehet látni összecsukott állapotban).
Megvannak az eredeti felhasználói könyvei is.
Szerintem ez a babakocsi olyan anyukának ajánlott, aki városi babakocsit akar (sárban tologatni nem jó, ahhoz terep kerekek kellenek), illetve kifejezetten jó annak, aki sokat jár kocsival, mert az összecsukása világbajnok. Ha számít a kényelem és a tartósság akkor nagyon ajánlom.

Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2020-05-11 07:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése