2020. május 28., csütörtök

Három nyuszi a réten mintás gyerekmaszk, maszk, arcmaszk - Jelenlegi ára: 2 200 Ft


Többször használatos, mosható, környezetbarát szájmaszk, több méretben. Külső anyaga 3 nyuszi a réten mintás pamut vászon, a belső oldala hozzáillő pamut vászon. Gumival lehet az arcra rögzíteni. Nagyon fontos a megfelelő méret kiválasztása, mert csak akkor véd ha rendesen rásimul az arcodra, nem lötyög rajta. Használat után mosható vasalható a textil felület, így magas hőfokon fertőtleníthető. Minden maszkot gumival küldök.
______________________________
Méret:
Gyermek: 3-6 éves  
________________________________
Mosáshoz ajánlom, hogy a mosógépbe 1-2 csepp teafa olajat, vagy egy evőkanál ecetet tegyél, így hatásosabb a fertőtlenítés. Ez gyakorlatilag minden ruhanemű és textil mosásához ajánlom.  
Ez a maszk nem orvosi maszk, nem tartalmaz szűrőt. A magyar orvosi kamara állásfoglalása szerint, sem az eldobható maszk, sem ezek a mosható arcmaszkok nem védenek a koronavírussal szemben, de valamennyi védelmet nyújt az ellen, hogy a szájadhoz érj, vagy ha te beteg lennél, felfogja a tüsszentést, hogy nehogy megfertőzd a körülötted lévőket.
______________________________
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: Budapesten a II. kerületi lakásomnál van lehetőség.  
MŰHELY: Kisállat és dohánymentes műhelyben készül gondosan elkészítve, minden egyes darab. A fotó a megvásárolandó pénztárcát mutatja.  
TISZTÍTÁS: A termékeim tisztítása kézmeleg vízben lehetséges. Kérlek ne tedd őket szárítógépbe.  
POSTÁZÁS: Ajánlott levélben, vagy FOXPOST MPL automata
Köszönöm, hogy itt voltál, várlak máskor is, szeretettel!  


Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2020-05-29 01:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése