2020. május 31., vasárnap

SELVA zafírkék, smaragdzöld, rubinvörös valódi bőr elegáns fazonú vödörtáska - Jelenlegi ára: 6 800 Ft

SELVA zafírkék, smaragdzöld, rubinvörös valódi bőr elegáns fazonú vödörtáska
Jó minőségű vastag, jótartású valódi bőrből készült, elegáns vödörtáska. Szépsége az egyszerűségében, a letisztult fazon, s a három szín harmóniájában rejlik. Zafírkék, rubinvörös, smaragdzöld... Ragyogó mélykék... sötét hidagzöld... intenzív hidegvörös. A táskán levő fémkiegészítők arany színűek. Az a "mindig mindenhez jó" klasszikus, örök, időtálló darab.
Használt, de így is nagyon mutatós darab. Nincs hibája, csupán csak annyi látszik rajta, hogy már nem új, használták, de kitűnő állapotú.
Nem kicsi és nem nagy, minden napos használatra épp megfelelő, az az igazi, szerethető méret. Jól bővülő, egyterű belsejének az egyik felében egy nagy méretű cipzáros zseb is helyet kapott. Kívül, a táska hátoldalán egy jókora nyitott rekesz került kialakításra, ez által a táska kétterűnek is mondható.
Vállpántjának hossza miatt magunkon keresztben átvetve, akár testtáskaként is hordható. A bélése éjfekete műbőr (a jobban igénybe vett részeken icipicit kopottas). A táskafedél egy erős mágnespatenttal záródik.
Szélessége:             22 cm (lent), 27 cm (fent).
Magassága:            24 cm.
Mélysége:               10 cm.
Fülhosszúsága:    135 cm (szabályozható).


Jelenlegi ára: 6 800 Ft
Az aukció vége: 2020-06-01 04:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése