2021. december 1., szerda

Jöjj , és lásd ! - DVD Bontatlan, orosz háborús film - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

Eredeti DVD, bontatlanul, fóliában. Orosz háborús film(1985) 5. 1DD eredeti hanggal, 2. 0DD magyar szinkronnal, és felirattal. Játékidő:  2 óra 16 perc.  További tartalmi és technikai info a mellékelt képeken.
Rendező:  Elem Klimov
Szereplők:  
Alekszej Kravcsenko
 Flera
Olga Mironova
 Glása
L. Laucjavicsusz
 Koszacs
Ismertető:
A kis parasztlegény, Flera talál egy puskát, és beáll a partizánok közé a II. világháború kellős közepén. A parancsnok a gazdasági szakaszhoz osztja be a legfiatalabbakat, mert nem sejti, hogy hamarosan a legnagyobb szenvedéseknek lesznek kitéve az itt szolgálók...
Ez nem az a film, amit kétszer meg tud nézni az ember. Ez az a háborús film, aminek egyes jelenetei kitörölhetetlenek az emlékezetünkből. A kollektív emlékezetből. Ez az a háborús film, amit meg kellene mutatni minden hadüzenettel fenyegetőnek. Erőssége a gyermekszemszög. A gyerekek szenvedése az, ami fájóan érinti a nézőt. Olyan mértékű azonosulást követel meg Elem Klimov, mint korábban egyetlen háborús film sem. Mindenféle szépelgés, a gonosz (ez természetesen itt a megszálló német csapatokat jelenti) árnyalása nélkül, nyersen és nincs rá jobb szó: kegyetlenül mutatja meg, milyen is a háború, mivé lesz benne egy ember. Még akkor is, ha csak gyermek.

Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2021-12-02 05:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése