2021. december 17., péntek

XBOX 360 - Diablo III - Jelenlegi ára: 3 240 Ft

Diablo III
Tesztelt , hibátlan működés.
Fizetési információk:
Bankkártyás fizetés
Utánvét
Személyes átvétel
 
Szállítási információk:
GLS:
 bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
 utánvét: +1190 Ft.
Személyes átvétel:
Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.: 10-13h)
Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól
Szállítás bélelt borítékban.
 
2013-09-03
A Diablo 3-ban a korábbi epizódokkal megteremtett sötét és pokoli atmoszféra vár ránk, a sztori szerint ugyanis az alkotás fantáziavilágát különféle alvilági teremtmények lepték el, így ahhoz, hogy a napfény ismét áthatoljon a sűrű ködön, egy rettenthetetlen hősre lesz szükség, aki nem fél szembeszállni még a legveszélyesebb szörnyetegekkel sem.
A játékmenet a jól ismert egérgyilkos hack and slash akciózásban ölt testet, amit a Blizzard természetesen teljes egészében az Xbox 360 konzolhoz, pontosabban a vezeték nélküli kontrollerhez szabott. Így legyünk akár Barbárok, akár Boszorkánydoktorok vagy nagyhatalmú Mágusok, a könnyed irányítás és a Microsoft masinájára szabott vezérlés garantáltan kiegyensúlyozott és könnyed lesz.
A Diablo 3 játékmenete egyébiránt minden korábbinál jobban épít az online élményekre, így bármikor összehozhatunk egy csapatot, akikkel átverekedhetjük magunkat az óriási, szabadon bejárható világon, ami nem csak dinamikusan változó környezettel kecsegtet, hanem a főküldetések mellett rengeteg mellékes feladattal is vár ránk, ezért bármerre is járunk, könnyedén belebotolhatunk egy-egy újabb kihívásba.
Kalandozásunk során választott főhősünk ráadásul folyamatosan fejlődik, szinteket lép, az ellenfelektől elorzott felszereléseknek köszönhetően pedig egyre jobb és erősebb páncélok, illetve fegyverek birtokába jut, így nem okoz majd gondot még a legnagyobb főellenfelek legyőzése sem.
Éld át a Diablo 3 felejthetetlen élményét Xbox 360 konzolon a kontrollerhez igazított irányítás és a sajátos opciók társaságában!
Válassz az öt különféle karakter közül, legyél Mágus, Démonvadász vagy rettegett Barbár és szállj szembe a Pokol kénköves seregeivel!
Göngyölítsd fel a történetet barátaid oldalán, kalandozz az óriási világban és kutass újabb megoldandó feladatok után!
 
Alapítva 2009
 

Jelenlegi ára: 3 240 Ft
Az aukció vége: 2021-12-18 10:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése