2020. március 24., kedd

COZMO robot - Jelenlegi ára: 79 990 Ft


Köszöntelek az aukción
Termékeink az USA-ból származnak , bébi, gyerekjátékok illetve babafelszerelések.
Általában csomagolássérültek de a leírásban mindent megtalálsz róla. A termékek doboza minden esetben bontott, kipróbálásra kerülnek.
 
A Cozmo nem csak egyszerűen mozog, hanem érdeklődik és felfedez. Nem csak tanul, hanem felmér és tervez. Nem csak lát, hanem megismer téged. Nevezheted öntudatosnak, szinte emberinek. Csak ne nevezd játéknak. Ő egy szuperszámítógép lánctalpakon. A szórakozás egy teljesen új szintje! A Cozmo felfedezi, megismeri a világot és képes döntéseket hozni az aktuális hangulatának megfelelően. 4 motorjával és több, mint 50 fogaskerekével, állandó mozgásban van, mint egy mini Mars-járó. VGA kamerája (30 kép/másodperc) és kifinomult arcfelismerő szoftvere rögzít minden interakciót. Ami a szívén, az a kijelzőjén! 128x64 felbontású kijelzőjén láthatod és egyedi tónusú hangján hallhatod az aktuális hangulatát. A csomag tartalma: - 1 COZMO robot - 1 töltő - 3 Interactive Power Cube kocka Amire szükséged lesz hozzá: - ingyenes Cozmo applikáció - kompatibilis mobileszköz
rengeteg játék lehetőség amit kozmoval tudsz ketten játszani
neveden szólít, felismer
telefonodra letöltve a program angol nyelvű , könnyen kezelhető felület .
10 éves gyerek könnyedén tudja alkalmazni
programba be tudsz írni bármit amit cozmo visszamond neked
netes ára 114 ezer ft tól
az elem a kis kockában le van  merülve  , vékony ceruzaelem nagyságnak a fele kell bele., nem tudom az elem pontos nevét.


Jelenlegi ára: 79 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-14 18:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése