2020. március 27., péntek

Elektromos hajkiegyenesítő és formázó kefe / 2017-es modell - Jelenlegi ára: 4 590 Ft


Elektromos hajkiegyenesítő és
formázó kefe / 2017-es modell
Mindig is szép egyenes hajról álmodtál? Most valóra válthatod álmodat ezzel az elektromos hajkiegyenesítővel, amivel rövid idő alatt gyönyörű, sima hajat varázsolhatsz magadnak.
Nem kell többet a kiálló hajszálak miatt aggódnod, kezelhetetlen göndör fürtjeidből teljesen egyenes, vagy akár lágy, nagy hullámos frizurát is varázsolhatsz!
LED kijelzővel látták el a hátoldalán, amivel mindig nyomon követheted, hogy hány fokon használod éppen. Hajszálaidat kíméli a roncsolódástól, ugyanis a hagyományos hajsütő vasakkal ellentétben nem préseli össze őket. Egy kézzel is könnyen használhatod, közben attól se kell félned, hogy kezedet megégetnéd vele. Különlegessége ion generátorában rejlik, ami negatív ionokat létrehozva csökkenti hajad elektrosztatikus töltését, így javítja állapotát, csillogóvá és selymessé téve azt.
Az alaposan kifésült, tiszta haj formázásához ajánlott. Bekapcsolás után, a kefe 60 másodperc alatt használatra készre melegszik, a nyélen található gombokkal állíthatod be a kívánt hőmérsékletet. Ha tartósabb frizurára vágysz, használj közben hajhabot, fixáló termékeket. Minél kisebb tincseket fésülsz vele egyszerre, annál tartósabb lesz a hatás. A készülék egy óra után magától kikapcsol, ha nem használod, így idegeskedned sem kell, ha a készülődés nagy sietségében véletlenül elfelejtkeztél kikapcsolásáról.
Tulajdonságok:
- Minden hajtípusra
- 3D kerámia sörtékkel
- Egyenes és bármilyen hullámos fazon formázásához
- Gyorsan felmelegszik
- Melegítési hőmérséklet: max. 230 C°
- Egykezes kialakítás, a gyorsabb, könnyebb használatért
- Hőmérséklet kijelző leddel
- Beépített ion generátor
Eredeti ár: 8 990 Ft
Akciós ár:
4 590 Ft


Jelenlegi ára: 4 590 Ft
Az aukció vége: 2020-04-16 05:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése