2021. november 26., péntek

Illatos FRÉZIA MIX Hagymák!8db - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Illatos FRÉZIA MIX Hagymák! 8db
Az ár 8hagymát tartalmaz!
A nősziromfélék családjába tartozó fréziát (Freesia x hybrida) sokan csak vágott virágként ismerik. Pedig a kecses, színes virágaival díszítő lágyszárú növény hagymagumóit kiültethetjük a kertbe, az erkélyen virágládába, de tarthatjuk akár szobanövényként is egy napos, hűvös helyiségben.
Az illatos, 5 cm nagyságú virágok a rendszerint 30-40 cm magas, ritkásan elágazó szárakon sorban elhelyezkedve hosszú időn keresztül nyílnak. A levelek hosszúkásak, keskenyek.
A tápanyagokban kellően gazdag, nyirkos, jó vízelvezetésű talaj ideális a számára.
A mi klímánkon a növény fagyérzékeny, ezért a hagymáit a levelek megbarnulása és elszáradása után ősszel, az első fagyok előtt fel kell szedni és hűvös, száraz helyen teleltetni a következő tavaszig.
A frézia konténeres növényként is tartható. Ha cserépbe, virágládába ültetjük, elengedhetetlen, hogy az edény alján legyen vízelvezető nyílás. Ezzel megelőzhetjük, hogy a növény hosszasan vízben álljon és a hagymái rothadásnak induljanak. Az ültetéshez jó minőségű ültetőkeveréket használjunk. A hagymákat 5 cm mélyen, egymástól szintén 5 cm távolságra ültessük el.
Köszönöm, hogy meglátogattál!
Bövebb infóért kérdezz bátran!
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk !

Jelenlegi ára: 1 100 Ft
Az aukció vége: 2021-11-27 01:28 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése