2021. április 28., szerda

Bielenda Skin Clinic Professional - aktív bőrfiatalító nappali/éjszakai arckrém - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Bielenda Skin Clinic Professional - aktív bőrfiatalító nappali/éjszakai arckrém
Professzionális készítmény érett bőrre:
Hatékony bőrfiatalító hatás
Ráncok csökkenése
Revitalizálja az epidermiszt
Az aktív fiatalító krém hatékonyan javítja az érett bõ r minõ ségét, növeli a simaságát, rugalmasságát, hidratáltságát, szerkezetét és színét. Hatékonyan csökkenti a meglévõ ráncok láthatóságát és megakadályozza az újak kialakulását. Tökéletesen kisimítja és revitalizálja a hámsejteket, csökkenti az arcpírt és ragyogást ad a bõ rnek.
PHYTO CERAMIDYL OMEGA – Omega 3, 6 és 9 zsírsavak és ceramidok egyedülálló kombinációja, amely összhangban van a bõ r intercelluláris rétegével. Könnyen behatol az epidermiszbe, védi a bõ rt a kiszáradástól. Hatékonyan csökkenti a ráncokat, kisimítja és regenerálja a bõ rt. (A ceramidok hiánya a bõ rben ráncok kialakulásához vezet, így a bõ r gyorsabban öregszik. )
E-VITAMIN – a fiatalság vitaminjaként ismert, hatékonyan védi a bõ rt az öregedéstõ l. Mélyen hidratálja, revitalizálja és erõ síti a bõ rt, feszesít, láthatóan csökkenti a meglévõ ráncok láthatóságát és megakadályozza az újak kialakulását.
Q10-KOENZIM LIPOSZÓMÁK – nagyon könnyen bejut a hámsejtekbe, oxigénnel látja el õ ket, semlegesíti a szabad gyökök hatását, gyorsítja a bõ rszövet regenerációját, aktívan stimulálja a bõ r megújulását, hatékonyan csökkenti a ráncokat és megakadályozza az újak kialakulását.
Ráncok látványos csökkenése – 87%
Láthatóan fiatalabb bõ r – 89%
A bõ rgyógyászok felügyelete alatt végzett IN VIVO tesztek, amelyeket nõ k 25 fõ s csoportján végeztek 6 héten keresztül, azt mutatták ki, hogy a szérum, a krém egyidejû használatával képes 10 évvel visszafordítani a bõ r biológiai életkorát.
Korosztály Minden korosztály
Bõ rtípus Érett
Fõ hatás Anti-ageing
Kiszerelés 50 ml
Ajánlás Professzionálisan kifejlesztett termékcsalád, magasan koncentrált MEZO ANTI-AGE készítményekkel az arcbõ r ápolására kifejlesztve.
Használati javaslat
Minden reggel és este vigye fel a megtisztított arcbõ rre, nyakra és dekoltázsra. Kiváló sminkalap. Alkalmazza magában, vagy az Aktív bõ rfiatalító szérummal.


Jelenlegi ára: 3 600 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 00:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése