2021. január 28., csütörtök

Lamaze-"Játssz és fejlődj"!PupSqueak a vidám vakkantó kölyökkutya -készségfejlesztő babajáték - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Lamaze-"Játssz és fejlődj"! PupSqueak a vidám vakkantó kölyökkutya -készségfejlesztő babajáték
Ez a cuki kölyökkutya különböző felületű anyagokból készült, amelyek fejlesztik a tapintás érzékelését. Az élénk színek és a fekete-fehér minták kontrasztja a látás fejlődését segíti elő. A baba minden bizonnyal örömét leli majd a különféle zörgő, csörgő, sípoló, vakkantó hangok felfedezésében. A Lamaze játékok általában különleges megjelenésűek, mert a játék mellett a kicsik készségeit is fejlesztik olyan területeken, mint formák, textúrák, színek, hangok, fogás, tapintás. A kutyus fülei és a kezében található csont zörgős anyagúak -érintésre zizegnek. Bal lábában és a jobb kezében csörgőt rejtettek el mely folyamatosan stimulálja a kicsik hallását. Ha a kicsi megnyomja PupSqueak orrát a kutyus többször vakkant, így csalva mosolyt gyermeke arcára. A kutyus hasa nyomásra sípoló hangot ad.
A Lamaze játékok remekül fejlesztik a kicsik látását, hallását, logikai képességeit, mozgáskoordinációját és finom motorikus mozgását.
Egyszerűen és gyorsan rögzíthető a babakocsira, kiságyra vagy a babahordozóra.
A játék már újszülött kortól használható.
Mosógépben mosható.
Mérete: 19. 8 x 15. 5 x 9. 7 cm
Jó állapotú.
Kérlek vedd figyelembe, hogy a termékek használtak, így apró folt, kopás előfordulhat rajtuk.
A játékok mindegyike kipróbált, működőképes termék!!!!! , Ha kérdésed van kérlek , hogy a megrendelés előtt kérdezzél rá. Nem vásárolok vissza egy terméket sem és utánvéttel sem postázok. Egyértelműen jól láthatók a termékek, mert a képek kinagyíthatók.
A nagyobb hibákat próbálom jelezni. Ha esetleg valami elkerülte a
figyelmemet, akkor bátran szólj, s megbeszéljük!: ))
Kérem csak az üsse le a terméket aki 3 munkanapon belül átveszi, vagy utalja a vételárat és a szállítási díjat. Ellenkező esetben negatív értékelést adok és újra indítom az aukciót! Postázás az utalás beérkezését követő 3-5 munkanap.
Nézd meg a többi termékemet is, mert folyamatosan töltök fel újabbakat!
Személyes átvételre csak a XX. kerületben lakcímen van lehetőség.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-01-28 14:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése