2020. december 29., kedd

NBA Adidas Clippers Paul karácsonyi mez XL,XXL - Jelenlegi ára: 6 590 Ft

ELADÓÓÓÓ!!!! NBA Adidas Los Angeles Clippers Chris Paul CHRISTMAS EDITION (KARÁCSONYI) REVOLUTION30 SWINGMAN  PÓLÓ/MEZEK!!!!!
(AZ NBA legújabb típusú mezei 2014 es cumok, más az anyaguk, a mezek könyebbek. És a kosárlabdában megszokott trikó helyett rövidujjú pólók!!!!
Gyönyörűek a himzések, ahogy NBA honlapon írják: "A LIGHTER JERSEY FOR A FASTER NBA" : )))) több méretben, mielőtt elviszed kérdezz hogy van e az aktuális méret!! A mezek vadonatújak, bontatlanok, csomagolásban, cimkével együtt, hibátlan, bolti állapotban, mint azt a képeken is láthatod. A bolti áruk 109!!!! dollár, ami a jelenlegi árak mellett..... hát több ennél jóval : )(és a külföldi postaköltséget bele se számoltam!! )Jelenleg elérhetőek a következő színekben és méretekben:
Kék: XL, XXL
Ami még nagyon fontos, hogy  a képek arról a termékről készültek amit te elviszel, nincs zsákbamacska, nincs netről kivagdosott kép, amit ezeken látsz, azt veszed meg!!!! Ha esetleg nem lenne elég, nyugodtan kérhetsz még, szivesen teszek fel!!! Ne zavarjon meg hogy több kép van, ha te csak egy mezt akarsz, üsd le, és utána mindent megbeszélünk. Az ár természetesen egy mezre vonatkozik!!! Nézd meg a többi termékemet is!!!

Jelenlegi ára: 6 590 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 22:58 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése