2020. október 30., péntek

Univerzális motor motorkerékpár robogó quad ülés ZSELÉ zselébetét zselézett ülés komfort 25x25x2 cm - Jelenlegi ára: 19

UNIVERZÁLIS MOTORKERÉKPÁR ÜLÉS ZSELÉPAD - KOMFORT ÜLÉS
OKTÓBERI AKCIÓ 23. 990 FT HELYETT 19. 990 FT - CSAK AMEDDIG AZ ITT LÁTHATÓ KÉSZLET TART!
Méret:  kb 25 x 25 x 2 cm vastagságú (EXTRA VASTAG) - A termékeim között megtalálja az 1 cm-es normál változatot is!
Motorkerékpár, quad, robogó, stb ülésébe építhető be és. Méretre vágható, így a saját ülésedhez igazítható. Természetesen otthon saját magad is beszerelheted, de természetesen ezzel foglalkozó szakember segítségét javasoljuk!
"Minden túramotoros álma, hogy minél többet mehessen a világba, gyűjthesse az élményeket, amelyeket felidézve át lehet vészelni a szürke téli napokat. A motoron töltött idő fordítottan arányos a motorozás élményével, azonban nagyban ronthatja azt, ha nem eléggé komfortos az ülés.
Az utazási komfort növelése érdekében érdemes lehet befektetni egy kis ülésátalakításra, beépíteni egy zselélapot, amely egyenletesen elosztja az ülepre jutó nyomóerőket és csökkenti a vibrációt.
Tapintásuk kellemes,  benyomódás után visszanyeri eredeti formáját. Ezzel a tulajdonságával és gél jellegű viselkedésével optimális anyag a nagy igénybevételnek kitett testrészek kínjainak csökkentésére.  Például az izmokban beágyazott erek, idegek nem tudnak drasztikusan elzáródni, összenyomódni,  így a zsibbadás, fájdalom be sem következik, vagy csak jóval később: a motorkerékpárral megtehető távolság minimum megduplázódik" (Forrás: tesztmotor)
A termékeim között található az normal vastag 1cm-es változat is!  Több termék megrendelése esetén is csak egyszeri szállítási költség! A zselé színben eltérhet, de az anyaga változatlan.
A 2 cm-es változatot kb 95 kg súly fölött ajánljuk. Természetesen az 1 cm-es vastagsággal is lényegesen komfortosabbá tehető a nyereg, 100 kg fölött többszörös hatás a dupla vastag 2cm-es zselével érhető el.
RAKTÁRON VAN*  - AZONNAL ÁTVEHETŐ - SZEMÉLYESEN DEBRECENBEN, VAGY FUTÁRRAL MÁSNAPRA OTT VAN!
A termék új!
A megrendelés folyamata:
 
Fent a terméklapon a MEGVESZEM MOST!  gombra (narancssárga) kattintva tudja megrendelni a terméket.
A következő oldalon kiválaszthatja, hogy:
személyesen (Debrecenben) veszi át a terméket - díjmentesen, vagy
futárszolgálattal házhoz szállítást kér (háztól-házig futárral tudjuk küldeni a terméket), így kényelmesen, otthonában vagy a kért címen átveheti a megrendelését!
Házhozszállítás esetén a megrendelést követő oldalon tudja megadni a szállítási címet!
A megrendelést követően néhány percen belül a rendszer a vaterán megadott email címére egy visszaigazolást küld, ebben pedig minden további tudnivaló szerepel (bankszámlaszám, ahova a vételárat és szálíltási költséget utalhatja, elérhetőség, stb).
Egy erre küldött válaszemailben fel tudja venni velem a kapcsolatot (kérjük 3 napon belül)
RENDELJE MEG MOST ÉS VEGYE ÁT A TERMÉKET 48 ÓRÁN BELÜL! *
*Az átutalás indítását követően mindössze 48 órán belül (2 munkanapon belül) felveszi a csomagot a futárszolgálat (készlethiány esetén több is lehet).
A csomag végig nyomon követhető, így biztonságban van a pénze és a vásárolt termék is.
Amennyiben több terméket vásárol,  spórolhat az újabb szállítási költségeken. További termékeinket megtalálja a lenti galériában, vagy ide kattintva:   "Az eladó további termékei"
(A termékekből korlátozott mennyiség van raktáron, ezért a kinézett termék megrendelését követően is meg tudja nézni a termékeinket - így biztosan nem marad le a termékről! )
Vásároljon megbízható Eladótól!
AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE!


Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2020-10-30 14:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése