2020. augusztus 30., vasárnap

Die Hard / Die Hard 2. (Twinpack) (2 DVD film) újszerű - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Drágán add az életed!
(Die Hard, 1988)
John, az elátkozott New York-i rendőr Los Angelesbe érkezik elfoglalt üzletasszony nejéhez, hogy együtt ünnepeljék a karácsonyt, és segítsenek hűlőfélben lévő kapcsolatukon. A feleség munkahelyét, a japán cég felhőkarcolóját, miközben az egyik felső emeleten zajlik az ünneplés, zsarolóbanda foglalja el. Johnt azonban nem veszik észre.
Nemzet:  amerikai
Stílus:  akció
Hossz:  132 perc
----------------------------------------------------------------
Még drágább az életed
(Die Hard 2, 1990)
Folytatódnak John McClane felügyelő viszontagságai. A zsaru felesége elé siet Washington hatalmas forgalmat bonyolító nemzetközi repülőterére, ám jó szokásához híven, ismét csak egy világraszóló terrorakció kellős közepén találja magát. A repülőtéren, ahol McClane a feleségét várja, leszáll egy katonai repülőgép is. Utasa egy dél-amerikai drogbáró, akit szigorú biztonsági intézkedések mellett, vádlottként szállítottak az USA-ba. Nem sokkal a gép leszállása után káosz uralkodik el a repülőtéren, a forgalom megbénul, a leszállásra váró gépek képtelenek landolni. A levegőben több száz halálraítélt utas, köztük McClane felesége, várja kétségbeesetten, hogy a hős zsaru rendet teremtsen odalent, azaz legyőzze a drogbáró kiszabadítására szerveződött elit katonai kommandót.
Egyéb címek:  Die Hard 2: Die Harder
Nemzet:  amerikai
Stílus:  akció
Hossz:  124 perc
RENDEZŐ: John McTiernan, Renny Harlin
SZEREPLŐK: Alan Rickman, Bruce Willis, William Sadler, Dennis Franz, Reginald VelJohnson, Bonnie Bedelia, Alexander Godunov, William Atherton, John Amos, Franco Nero
STÚDIÓ: 20th Century Fox
Eredeti DVD újszerű állapotban
Személyes átvétel Sopronban
Szállítás postával előre utalással, vagy Foxpostal
Kérem tekintse meg a többi termékeimet is.
Köszönöm


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 02:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése