2020. február 29., szombat

FÉG GPM-01 légpisztoly irányzék,célgömb - Jelenlegi ára: 10 600 Ft

AFÉG által gyártott versenylégpisztoly komplett  első irányzék, céltüske, (célgömb) és rögzítőcsavar-
a légpisztoly aluháza napjainkra-anyagköltsége és munkafolyamatai miatt szinte megfizethetetlenné vált- leutánozhatatlanná .
Egy kör keresztmetszetű alu-rüdból indultak ki, amit készülékbe szerelve ide-oda-tologatva lemartak majd D15-re kifuratoltak, aztán másik készülékek segédletével felhasították a céltüske helyét, aminek a kereszt rögzítő furatát -megint egy másik műhelyben  és másik ksézülékben kifúrtak és aztán megint egy.. blablabla.. szóval bonyolult és hosszadalmas-utángyártatása 30-40 eft-ba kerülne a célgömbháznka, a céltüske az meg megint egy külön történet-a házat magát szálcsiszolták és eloxálták
az biztos, hogy  a légpisztoly legimpozánsabb, legszemetgyönyörködtetőbb darabja-ennél nem is készült szebb és jobbmég a nagynevű márkák sem voltak képesek ennyi időt beáldozni egy céltüske tartóra.. D: )
Képet nem töltök most fel-aki tudja, miről van szó, az tudja, akinek meg nincs rá szüksége-minek bámulja.
A termék kapcsán garanciát vállalok, hogy a fentebb leírtaknak megfelelő. Sem visszavételre , sem termékcserére nincs mód mivel magán privát aukció, igy a vásárlót-internetes vásárlás esetén az elállási jog nem illeti meg. Ezt a vevő vásárlásával tudomásul veszi.
Jelenlegi ára: 10 600 Ft
Az aukció vége: 2020-03-20 12:28 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése