2019. december 30., hétfő

Igazi Ritkaság!Gyönyörű Technos Duroflex óra az 1960-évekből.Extrém Patina! - Jelenlegi ára: 18 500 Ft


M. Gunzinger-Hug Co.
A cég 1900-ban alakult M. Gunzinger-Hug néven. Gellinger Melchior, Welschenrohr, a Svájci Jura-hegységben,
Melchior fia, Joseph Gunzinger 1920-ban átvette az óragyártó üzemet, és megváltoztatta a nevét "Gunzinger Bros Ltd. "
1924-ben regisztrálta a "Technos" védjegyet, és ez alatt a név alatt elkezdte gyártani és exportálni az órákat. A Technos sikeres márkává vált, és a vállalat megkezdte a gyártási kapacitás növelését. A térség egyik fő munkáltatójává vált. 1970-ben Josef Gunzinger eladta a céget a General Watch Co. -nak. Abban az időben a vállalat 450 embert foglalkoztatott és órákat exportált világszerte, különösen Japánban és Brazíliában.
Hamarosan azonban a japán órák bevezetésével a Technos elkezde elveszteni piaci részesedését, és 1976-ban csak a japán piac továbbra is kezelte a megrendeléseket.
1977-ben a cég átkerült Biel Bienne-be a Montres Edox SA telephélyre. Mindkét vállalat új közös irányítás alatt újraszervezett, a túlélésért küzdve, és 1980-ban a Certina is integrálódott az ad hoc struktúrába.
Heiwado & Co
1982-ben a céget a "Technos" védjegy minden jogával eladták japán importőrének Heiwado & Co, Tokió, Japán . Csak korlátozott engedélyt adtak a Technos védjegy használatára Brazília importáló vállalatának, amely lehetővé tette számukra a saját Technos márkájú óráinak tervezését és gyártását.
1995-ben a Technos Relógios S. A. -nél a cég eladta a Technos márkanevet Dél-Amerikában és a Karib-térségben, majd 2002-ben a fennmaradó világi jogok eladásával.
Technos Relógios S. A.
Brazíliában a Technos története 1956-ban kezdődött, amikor a Rio Grande do Sul Centauro Importadora Technos órákat kezdett képviselni. A Technos Relógios S / . A. Anyavállalatával, a Technos da Amazô nia Indústria e Comércio Ltda-val, mindkettő 100% -os brazil céggel, évente mintegy egymillió órát gyártanak saját Manaus-i gyártóüzemekben. Most a Citizen szerkezetek alapján a Technos órák már nem Swiss Made. A Technos népszerű márkává vált Brazíliában, 35% -os piaci részesedéssel, és az első olyan vállalat volt, amely az ISO 9002 tanúsítvánnyal rendelkezik.
A Technos da Amazonia Swiss SARL testvérvállalatán, a svájci Neuchâ telben a Technos Brazilia  jelenleg a "Technos" védjegyének jogait élvezi világszerte.
Gyűjteményből  kihagyhatatlan  de hordásra sem utolsó gyönyörű  Technos Duroflex  mechnaikus óra 21 köves bronz  szerkezettel kb az 1960-es évekből régi de új  bőr  szíjjal!
Mérete: 34, 5 mm korona nélkül.
Igazi nagyon ritka kihagyhatatlan gyűjteményi darab!
Gyönyörű egységesen beérett extrém patinás számlap szerelt indexekkel. Szép   tok acél hátlappal. Szerkezete  teszi dolgát működik. Igazi  gyűjteményi darab lehet de hordásra sem utolsó ez a szép óra. A képek magukért beszélnek. Mérete: 34, 5 mm korona nélkül..
Óráimnál tok polírozás krómozás ródiumozás aranyozás mutatók foszforozása 7 munkanapon belül megoldható.
Pontosság, járástartalék, megbízhatóság nem vizsgált, így erre garanciát nem tudok vállalni, ha az óra nem működik arra külön a leírásban felhívom a figyelmét.
Jó licitálást, kérem tekintse meg egyéb termékeimet is, a "; felhasználó további termékei"; -re kattintva
Posta: 600 forint elsőbbségi ajánlva bubis borítékba


Jelenlegi ára: 18 500 Ft
Az aukció vége: 2020-01-06 01:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése