2019. november 28., csütörtök

Kontykészítő ** ÚJ - Jelenlegi ára: 800 Ft

Kontykészítő : egyszerű, gyors használat - csodás frizura 
Színe: fekete
Mérete: hossza: 17 cm szélessége: 4, 5 cm
Állapot : új.
***TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ***** KÉRLEK OLVASD EL ***
1. ) Leütés/vásárlás után a vatera szabályzata szerint 3 nap áll rendelkezésre a kapcsolatfelvételre, ez a vevőre és az eladóra is egyaránt vonatkozik.
2. ) Emailen elküldöm az utaláshoz szükséges adatokat.
3. ) Az utalásra 5 munkanap áll rendelkezésedre, ellenkező esetben, ha nem veszed fel velem a kapcsolatot és nem beszélünk meg mást, akkor a terméket újra meghirdetem és negatív értékelést adok.
4. ) Postázást csak a terméklapon feltűntetett módokon tudom vállalni :
- Ajánlottan postán maradóra - kell a posta címe !!! - nem viszik ki házhoz, be kell érte menni. Szállítási ideje 3 - 5 munkanap. Fél kg-ig jelenleg ez a legolcsóbb.
- MPL Vaterafutárral csomagautomatába, posta pontra, házhoz. Szállítási ideje 1 - 2 munkanap. Minden esetben küldenek a vaterán megadott email címre értesítést a csomag feladásáról és érkezéséről is, illetve nyomon lehet követni a csomagot.
5. ) Csak előreutalás után postázok, utánvéttel nem!
6. ) A személyes átadást nem tudom megoldani.
7. ) Minden terméknél feltüntetem a pontos, centiben mért adatokat, kérlek, hogy a vásárláskor azt vedd figyelembe. Ha bármilyen hibája van a terméknek, azt is mindig jelzem a terméklapon, illetve le is fotózom.
8. ) Folyamatosan töltök fel új és alig használt, hibátlan felsőket, tunikákat, egész ruhákat, pulcsikat, nadrágokat, kabátokat, cipőket, táskákat - olcsón, megfizethető áron és jóval a bolti ár alatt !
Ha bármilyen kérdésed van, vásárlás előtt keress bizalommal !
Köszönöm, hogy végig olvastad!
Jó vaterázást kívánok!


Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2019-12-19 15:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése