2019. augusztus 25., vasárnap

Vezeték nélküli hangszórós mikrofon - Jelenlegi ára: 9 990 Ft


A karaoke szerelmese vagy? Dobjátok fel a bulit, ezzel a remek kütyüvel! Ez a mikrofon szuper énekest varázsol belőled! Elegáns, designos a kialakítása! Legyél Te a buli sztárja!
Itt az ideje, hogy ragyogj! Mutasd meg a világnak, hogy milyen jó az énekhangod!
Legyél Te, az este sztárja!
Garantált a vidám, zenés szórakozás! Csillogó és designos mikrofon, ami egyben beépített hangszóró is! Nem kell többé külső hangszórókat csatlakoztatnod a mikrofonodhoz. Praktikus és kényelmes a használata. Méretének köszönhetően, igazán egyszerűen bárhová magaddal tudod vinni. Stílusos megjelenése miatt bárki kezében jól mutat. Nem vagy korlátozva zeneszámokra, énekelj olyan zenére, amilyenre csak szeretnél. Dobjátok fel a bulit, egy jó kis karaokéval! Szupersztáros külseje, az esti karaoke idejére profi énekessé varázsol Téged!
Hasznos tudnivalók:
Vezeték nélkül csatlakoztathatod a kedvenc okoseszközeidhez Bluetooth-on keresztül. Sőt egyben úgy működik, mint egy erős hangszóró! Mellesleg nagyon könnyen használható! Csak a telefonoddal kell összecsatlakoztatni, és bármilyen zenét le tudsz vele játszani, amilyet csak szeretnél! Visszhangzást és torzítást is lehetővé tesz. Kettős hangszórójának köszönhetően, nagyon jó hangzást biztosít!
A mikrofon tulajdonságai:
Mikrofon + Hangszóró
Mérete: 24 x 7 cm
Akkumulátor feltöltve kb 8 órát bír
Frekvencia: 30 Hz - 20 k Hz
Bluetooth: 4. 0
Tápegység: 5V 18650 lítium akkumulátor
Mit rejt a termék doboza?
1 db mikrofon
1 db USB kábel


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése