2019. április 26., péntek

UV ragadófóliás rovarfogó 22 W - Jelenlegi ára: 64 190 Ft

 UV ragadófóliás rovarfogó 22 W
Elegáns, polírozott felület
Nem látható, 100%-ban használt ragadófólia
Szabadalmaztatott Synergetic? technológia kettős hullámhosszal egy széles fogási spektrum eléréséhez
Ajánlja a Bundesverband der Lebensmittelkontrolleure e. V.
Ez a modern és stílusos rovarcsapda rendkívül diszkrét, dekoratív formatervezéssel rendelkezik és nyilvános forgalmú helyekre tervezték. A készülék elegáns, modern esztétikát egyesít innovatív, könnyen kezelhető elemekkel és maximális hatékonysággal, így ideálisan használható kávézókban, éttermekben, bárokban és hotelekben. Az egyedülállóan kerek forma teljes, 360 fokos kibocsátását teszi lehetővé a zöld, szabadalmaztatott Synergetic? UV fénynek. A 100%-ban használt ragadófólia diszkrét elhelyezése megakadályozza a rálátást a megfogott rovarokra.
Jellemzők:
Elegáns, polírozott felület ? Modern kivitel letisztult vonalakkal ? Karcsú, diszkrét forma ? Nem látható, 100%-ban használt ragadófólia ? Feromonnal átitatott, UV stabil ragadófólia ? Szabadalmaztatott Synergetic? technológia kettős hullámhosszal egy széles fogási spektrum eléréséhez ? Szerszám nélkül megoldható a gyors és egyszerű cső- és ragadófólia csere ? Masszív nemesacél konstrukció UV stabil, polikarbonát elemekkel ? Ajánlja a Bundesverband der Lebensmittelkontrolleure e. V.
Műszaki adatok:
Hatótáv: 40 m? ? Méret, mélység: 135 mm ? Szín: Fekete ? Súly: 1. 9 kg ? Teljesítményfelvét: 22 W ? További műszaki adatok: Fényforrás: 1 db 22 W-os, kerek (TGX22) ? Fényspektrum: 365 - 450 nm ? Anyaga: rozsdamentes acél ? Átmérő: 270 mm
Szállítás tartalma:
Rovarcsapda ? Öntapadó fólia ? Hálózati kábel ? UV fénycsövek ? Szerelési anyag ? használati útmutató
Figyelem:
Csak zárt helyiségben alkalmazható.
UV készülékeket tilos a szabadban működtetni, mivel nem tesznek különbséget az egyes rovarok között (az UV fény csalogató szerként működik), így nemcsak a káros, hanem a hasznos rovarokat is elfogják.
A bennük felszerelt speciális lámpák az említett rovarcsapdákkal együtt csak a rovarok csalogatására szolgálnak, és sem a ház helyiségeinek megvilágítására, sem egyéb alkalmazásokra nem használhatók.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: 1405594


Jelenlegi ára: 64 190 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése