2018. október 31., szerda

Insecticide 2000 (0,25L) pumpás - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Új tartós hatású rovarölőszer a háztartásban, vendéglátóiparban, élelmiszeriparban.
Gyors hatás a rovarok, pl. hangyák, csótányok, ágyi poloska, ezüstös pikkelyke, svábbogarak, molyok, tetvek, bolhák, kullancsok stb. ellen.
Emberre és állatokra a szakszerű alkalmazás mellett veszélytelen.
Minősítése: szabadforgalmú irtószer
Hatóanyaga: 0, 25% permetrin
Használati utasítás
Zárt térben rejtett életmódú rovarok (pl csótány, ágyi poloska, hangya, ezüstös pikkelyke, ruhamoly, bolha stb. ) irtására
Használat előtt alaposan fel kell rázni!
A rovarirtó szórófejét forgatással nyissuk ki és a pisztollyal a finom ködpermetet a rovarok búvó, - és tartózkodási helyeire célzottan juttassuk ki úgy, hogy a felület egyenletesen kissé nedves legyen. A flakont a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságra tartsuk.
Csótányok irtásakor a szeméttároló, mosogató, mosdókagyló, fürdőkád, WC környékét, ágyi poloska irtásakor a padló, - és falréseket, ajtórepedéseket, ágyneműtartót és a képek hátoldalát kezeljük. Egyéb rovarok megjelenésekor azok előfordulási helyeit permetezzük.
Ruhamoly irtásakor a szekrény és a fiók belső felületére juttassuk a permetlevet.
A rovarirtó permet a felületeken nyomot nem hagy. A permettel érintkezve a rovarok 2-3 héten keresztül folyamatosan elpusztulnak. Amennyiben továbbra is rovarok előfordulását észleljük, úgy a kezelést ismételjük meg.
Figyelmeztetés: Ügyeljünk arra, hogy a permet élelmiszerre, evőeszközre, gyermekjátékra ne kerüljön. Permetezés után meleg szappanos vízzel kezet kell mosni. Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik!
Tárolás: eredeti csomagolásban, fénytől védve 0 Co feletti hőmérsékleten.
Eltarthatóság: a gyártástól számított 5 évig

Jelenlegi ára: 1 700 Ft
Az aukció vége: 2018-11-21 03:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése