2018. április 30., hétfő

Matchbox Models of Yesteryear No5 1927 Talbot Van - Ever Ready - Jelenlegi ára: 1 Ft

Autó állapota: hibátlan
 
Doboz állapota: hibátlan
 
Gyártási hely: Anglia
 
A leütött terméket az aukció lezárását követő 5 munkanapon belül kérem szépen rendezni! – ennek tudatában licitáljon! Ellenkező esetben a vásárló negatív értékelést kap, a termék egy későbbi időpontban újra meghirdetésre kerül!
 
Licittörlésre nincs lehetőség! Kérek mindenkit, hogy ennek tudatában licitáljon!
 
A postázás Foxpost csomagautomatába vagy Foxpost házhozszállítással történik. Ezek az alábbi díjakon elérhetőek. Ezen felül szükség esetén POSTÁN MARADÓ ajánlott levélként is küldöm a tételeket 2 kg-ig bezárólag.
 
A Foxpost automatába történő kézbesítés díja 499 forint, a hagyományos matchbox méretarányú autókból ebből akár 25-30 darab is küldhető, ennek díja maximum 799 forint lehet 25 kg-ig.
 
A Foxpost házhozszállítással történő kézbesítés esetén akár 1-30 darab hagyományos matchbox méretarányú kisautó ára 899 forint, nagyobb méretű tételeknél ez maximum 1590 forint.
Utalás esetén a könnyebb beazonosítás végett kérem, hogy a vaterás felhasználó nevet írják bele a megjegyzésbe.
A kifizetett termékeket megpróbálom a lehető leghamarabb postázni, lehetőleg még másnap de ez maximum 4-5 nap.
 
Személyes átvétel Csak hétvégenként a XIII. Kerületben, a Duna Plázánál lehetséges! Kérném, hogy  telefonos egyeztetés esetén 18: 00 után keressenek!
 
Termékek összevárása: csak abban az esetben van rá lehetőség a kedvezőbb postázás érdekében, hogyha a fent említett 5 munkanapon belül rendezi a vásárló a termék ellenértékét, a következő licit lejáratig természetesen szívesen őrzöm őket, akkor már egy  postaköltséggel növelt összeggel fizetve az új tételekért.
 
Az eladott termékről nyugtát vagy számlát állítok ki, ezért is kérem, hogy a könyvelés megkönnyítése érdekében a fentebb említett fizetési határidőt betartani szíveskedjenek!
 
Sikeres licitálást kívánok!
 
 
 
 

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-13 18:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése