2018. március 26., hétfő

EREDETI!!! Scholl GelActiv Talpbetét hétköznapokra nőknek (1pár) - AKCIÓ!!! - Jelenlegi ára: 2 090 Ft


Scholl GelActiv Talpbetét hétköznapokra férfiaknak (1pár)  AKCIÓ!!!!! !!!!
               
                              
Scholl GelActiv Talpbetét:
A kétzselés kialakítás bizonyítottan és hatékonyan elnyeli a kismértékű rezgéseket, és segít csökkenteni a járás, illetve a mindennapos tevékenység okozta túlzott nyomást.
Termékjellemzők:
Folyamatos ütéstompítás és egésznapos kényelem. GelActiv™ technológia és talpbetét-kialakítás.
Ergonomikus kialakítású zselé betét pedig az ütéselnyelést biztosítja.
CIPŐMÉRETEK: EU 38-42.
                   
Termékleírás:
Scholl Gelactiv Talpbetét hétköznapokra nőknek - Miért válassza a Scholl GelActiv talpbetétet hétköznapokra? A kétzselés kialakítás bizonyítottan és hatékonyan elnyeli a kismértékű rezgéseket, és segít csökkenteni a járás, illetve a mindennapos tevékenység okozta túlzott nyomást. A szilárdabb szerkezetű zselé a biztosítja a lábboltozat és a sarkak alátámasztását, míg a puhább zselé javítja az ütés- és rezgéselnyelést.
Használati útmutató:
A Scholl Gelactiv Talpbetétet szükség esetén vágja méretre. Vágja ki a cipőjének megfelelő méretet, vagy használja az eredeti talpbetétet sablonként. A legjobb eredmények eléréséhez vegye ki az eredeti talpbetétet, majd helyezze be a Scholl GelActive™ talpbetétet, úgy, hogy a ZSELÉS rész ALULRA kerüljön. Ha kopás jeleit észleli, cserélje ki a talpbetétet. A talpbetéteket félévente ajánlott cserélni. Cipőméretek: EU 38-42.


Jelenlegi ára: 2 090 Ft
Az aukció vége: 2018-04-16 18:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése