2018. január 29., hétfő

ProInstrument 300m2 4az1-ben ULTRAHANGOS + ELEKTROMÁGNESES + IONIZÁTOROS HÁLÓZATI EGÉRRIASZTÓ 5év GA - Jelenlegi ára: 6

Állapot: bontatlan eredeti csomagolásban
Kereskedő cégként működünk: új, gyári, bontatlan termékek ÁFA-s számlával és garanciával.
Minden termékünket fix áron étékesítjük, azonnal megvásárolhatóak!
Termékjellemzők:  
5 év garancia
ProInstrument Line 4 in 1 multifunkciós rovar és rágcsálóriasztó, rendkívül hatékony 270° lesugárzási szögben.
Egyedülálló kombinált technológia:
1/ Ultrahangos
2/ Elektromágneses
3/ Vibrációs rezgés időközönként: ultrahangos: 1-4 másodpercig
4/ Beépített ionizátor légtisztító
5/ Éjszakai fény
Mentes a veszélyes gázoktól és vegyi anyagoktól. Ez a termék nem zajos, és semmilyen módon nem zavarja az embereket és háziállatok a házban. Az elektromos hullámokkal támadó kártevő riasztó hatékonyan használható egér, patkány, légy, szúnyog, hangya, csótány és más kártevők elriasztására. A készülék nem okoz zavart a TV-ben és más elektronikus berendezésekben. Egyszerűen bedugjuk a fali csatlakozó aljzatba, kiválasztjuk a megfeleő funkciót, Ultrahang ( a készülék önmagában a beltérben szétszóródó impulzusjeleket bocsát ki ), vagy elektromágneses ( a falban lévő vezetékrendszert használja kisugárzó közegként) jeleket ad ki, amit a rágcsálók és a rovarok nem viselnek el. A beépített negatív ionos ionizátor pedig a levegő tisztántartására sterilízására szolgál. A beépítettt éjszakai fény sötétben halvány irányfényként használható.
EGYÉB:
A legújabb és legerősebb kártevő riasztó mégis, óriási ion-szivattyú teljesítménye és hangosabban ultrahang hullámok. Iskolák, szállodák és az ügyfelek világszerte élvezhetik a környezet mentes hangyák, csótányok, egerek, ezüstös, ágy hibák, százlábúak, skorpiók, és több köszönhetően.
Ellentétben az olcsóbb termékek, magas nyomás átalakító erőteljes ultrahangos frekvencián akár kb 300 négyzetméter. Ezek a frekvenciák nem hallhatóak emberek, ami azt jelenti, hogy élvezheti a csendet és a nyugalmat, miközben a rágcsálók és rovarok elárasztják a hangos, zavaró és kellemetlen hangot, hogy gellert falakról és a szilárd tárgyak.
4 az 1 ben: 3 LED-es funkció kijelzés és halvány éjszakai fény. Az éjszakai fény lehet ki-be kapcsolni manuálisan a kapcsoló segítségével vagy az fényérzékelő, amely bekapcsolja automatikusan a sötétben. Rezgés időközönként: ultrahangos: 1-4 másodpercig (0, 5-2 másodperc off) / mágneses hullám: 0, 5-2 másodpercig (1-4 másodperc ki). Ultrahang
Felhasznált technológiák:
Electro-Vibrawave (TM)
Elektromágneses Technology (Powered by Electro-Vibrawave ™ )
Exkluzív Electro-Vibrawave technológia a frekvencia már megtalálható a bekötési otthonában visszaverni kártevők beágyazott falak és repedések. Míg ugyanabban az időben irritálja az idegrendszert a kártevők, mint a rágcsálók és rovarok
Elektromágneses frekvenciák.
Ionos technológia
Az Ultra-ionos technológia kiadások patakok jótékony negatív ionok a levegőben, hogy húzza a káros szennyező anyagok, baktériumok és poratkák a légkörbe, miközben hárítania minden típusú rovarok és rágcsálók.
Ez úgy működik, két módja van:
-Az ionok megjelent hasonlóak előtt kiadott közeledő vihar, ami a kártevők menedéket máshol
-Ugyanezek ionok segítenek semlegesíteni a szagokat, amelyek vonzzák a kártevők.
Hol használható: könnyen kezelhető, csak dugja be egy konnektorba a konyha, hálószoba, nappali, étkező, garázs, tetőtér, munkahelyen, vagy ahol azt szeretné, hogy taszítják kártevők.
Használja a riasztót, taszítja hangyák, csótányok, egerek, ezüstös, ágy hibák, százlábúak és skorpiók (is mókusok és a denevérek, ha azok a falakon belül, vagy az otthoni).
Nagy hatékonyság, 270° -ban sugároz.
Műszaki adatok
- Elektromágneses ( fali vezetékes ) hatótávolság 300m2
- frekvencia váltakozó 4. 5KHZ-25KHZ
- frekvencia váltakozik, hogy az állatok ne váljanak immunissá vele szemben, 25, 000 Hz-ig
- Impulzusintervallum:
  Ultrahangos hullám: 1 sec. ~ 4 sec. Be, 0, 5 mp. ~ 2 mp. ki
  Az elektromágneses hullám: 0, 5 sec ~ 2 mp. be, 1 mp. ~ 4 sec. ki
- Tápellátás: AC 230V
- Fogyasztás: 0. 8 W
- anyaga kombinációs PC + ABS + PCB műanyag
- Kb. méretei: 12, 5 x 7 x 4, 2 cm.
Postaköltség és szállítási feltételrendszer fentebb a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Postázás ennek a terméknek az esetében, általában 1-14 munkanap. Ideiglenes termékhiány időközben előfordulhat. Kérjük, tekintse meg további kínálatunkat www. vatera. hu/listings/index. php? us=vevax

Jelenlegi ára: 6 650 Ft
Az aukció vége: 2018-02-19 11:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése