2017. december 27., szerda

Kisméretű fotós/kamerás táska DEJA - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Alig használtan, tökéletesen újszerű állapotban eladó kisméretű DEJA fotós/kamerás táska.
Fekete műszálas vászonból készült, merevített. Az elején a logo és a két rekeszt nyitó zipzárak DEJA logós fülei ezüst színűek.
Két - nagyjából egyforma nagyságú - rekeszre osztja egy keményített műanyag válaszfal a táska belső terét. Értelemszerűen a zipzárakkal lehet a rekeszeket kinyitni, viszont amikor mindkét zipzár ki van nyitva; akkor derül ki, hogy a táska fedőlapjának a két zipzár közötti része - ami egy profi módon megvarrt és kikeményített 3 cm széles vászoncsík - tulajdonképpen egy fül, amelynél fogva megtarthatjuk a táskát nyitott állapotban.
A táska elülső rekesze - ami valamivel nagyobb, mint a hátsó - tartalmaz egy tépőzárral csukható nagyobb oldalsó zsebet; ennek a külső felületén még két kisebb nyitott zsebet (ezek pont elem-méretűek). Ennek az elülső rekesznek a hátoldalán van még egy nyitott zseb, gumírozott a bejárata és hálós az oldala (memóriakártyák, lencsetörlő, gépleírás, stb. ). Magában a rekeszben elfér egy mai modern kisméretű kamera vagy egy kis kompakt fényképezőgép.
A táska hátulsó rekeszében már nincsenek további zsebek és picit szűkebb, mint az elülső rekesz. Kinyitva úgy tűnik, ide is beférhet egy kisebb kamera vagy fényképező; viszont ha mindkét rekeszbe gépet teszünk; nem lehet becsukni a táskát. Inkább az aksitöltőnek, pótaksinak, adatkábelnek való ez a hátsó rekesz.
A hátoldalon erős műanyagból nadrágszíj-pánt van kialakítva, így a ruházatunkra ráfűzve hordhatjuk a kistáskát.
Valamint két kis műanyag karika lehetővé teszi, hogy vállpántot akasszunk a táskára - de a vállpánt nem tartozék.
Méretek üresen és becsukva: 8 cm x 14, 5 cm x 6, 5 cm
Súlya gyakorlatilag nincs.

Jelenlegi ára: 2 900 Ft
Az aukció vége: 2018-01-16 23:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése