2017. július 25., kedd

Gryllus Vilmos Maszkabál dvd könyvel 1-2 rész - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

ELADÓ Gryllus Vilmostól a Maszkabál teljes dalgyűjtemény DVD könyve.
Keető részből álló, szépen illusztrát könyv leírt dalszöveggel, kottával, melynek melléklete a DVD. A könyv hibátlan, a beragasztott dvd tartó borítékon látszik hogy felbontották.
Nézd meg a többi temékeimet is. Pincekisöprés! Több termék vásárlása esetén a termékek összevárhatók az alacsonyabb szállítási költségek miatt.
Személyes átvétel Szigetszentmiklóson minden nap, Nézd meg a többi temékeimet is. Pincekisöprés! Több termék vásárlása esetén a termékek összevárhatók az alacsonyabb szállítási költségek miatt.
Személyes átvétel Szigetszentmiklóson minden nap, XVII. kerületben 1-2 alkalommal 8-14 óra között.
Kérdésre szívesen válaszolok ! A kedves vevőt megkérem, hogy 3 naptári napon belül vegye fel velem a kapcsolatot és 10 naptári napon belül biztosítson lehetőséget az adásvétel lebonyolítására. A komolytalan vevőket negatívval értékelem. Postára egy héten két alkalommal megyek. Amennyiben sűrgős a termék átvétele, kérem a licit előtt jelezni. -hetente 1-2 alkalommal 8-14 óra között.
Kérdésre szívesen válaszolok ! A kedves vevőt megkérem, hogy 3 naptári napon belül vegye fel velem a kapcsolatot és 10 naptári napon belül biztosítson lehetőséget az adásvétel lebonyolítására. A komolytalan vevőket negatívval értékelem. Postára egy héten két alkalommal megyek. Amennyiben sűrgős a termék átvétele, kérem a licit előtt jelezni.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2017-08-14 23:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése