2017. május 31., szerda

SZINTE ÚJ!!! Hudora 110 cm-es gyerek teleszkós nordic walking bot túrabot - Jelenlegi ára: 6 500 Ft


A licit tárgya: Nordic walking túrabot
SZINTE ÚJ!!!
FÉLÁRON!!! új ára 39, 99 Euro volt.
Ausztriában vásároltam a fiamnak és magamnak egy-egy nordic walking botot (a 8. képen együtt látható a kettő). Gondoltam, hogy majd sokat fogunk túrázni. Egyszer mentünk el, utána sem időm, sem energiám nem volt rá. Új ára akciósan 39, 99 Euro volt.
110 cm hosszú teleszkópos bot. Súlya mindössze 270 g!!! Anatómiailag formált, kellemes tapintású, kopásálló parafa markolattal, mely jól alkalmazkodik a tenyerünkhöz. Egy mozdulattal állítható, akár leszedhető csuklópánttal, mely ez által mosható is. Opcionálisan levehető, feltehető rá hótányér és aszfaltgumi.
Eladó az enyém is, egy olasz gyártmányú Masters karbonszálas anyagból készült 125 cm-es túrabot. Az utolsó előtti képen ez látható külön, az összes hirdetésem között ez is megtalálható.
Van hozzá egy vadonatúj Ciclo CN18 Nordic Walking pulzusmérő óra mellpánttal, az utolsó képeken ez látható, az összes hirdetésem között ez is megtalálható.
Több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!
Van sok más hasznos termékem, érdemes egy percet áldozni rájuk,  IDE KATTINTVA megtekinthetőek!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2017-06-20 21:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése