2017. február 19., vasárnap

SMART TRIKE márkájú,3 kerekű gyermek tricigli,hátul pakolórésszel,szülő tolókar nélkül - Jelenlegi ára: 7 150 Ft

Eladó egy SMART Trike márkájú, igen magas minőségű gyermektricigli, kékes-sárgás színösszeállítású. Kapható Magyarországon ennek a gyengébb kivitelű, de ugyanilyen kinézetű "kínai" mása. Ez még az eredeti, a súlya is igen nehéz, ebben van a legfőbb különbség, mert "anyag" van a tricigliben. Nagyon tartós, jó minőségű, rengeteget használták a gyermekeim, de így is kifogástalan állapotban kínálom megvételre.
A tricigli hátuljára rápattintható a pakolórész, de volt, hogy anélkül használtuk, ill. szállításnál érdemes levenni a sérülés elkerülése végett. Ez a pakolófelület napszívott, mert ez volt a tricigli "fő atrakciója" a gyermekeimnél, mindig ki-be pakolták a homokot, kavicsot, játékokat stb...
A triciglinél alul van egy kihajtható lábtartórész, ezt akkor használtuk, mikor mi toltuk a gyermeket, de sajnos a tolórudat nem találtam meg, így anélkül eladó a tricigli. Ez a plusz lábtartórész ki-be hajtható a tricigli alján. A tolórúd csonkja rajta van a tricigli hátulján, én szerintem egy odarögzített seprűnyél is megfelel erre a tolási célra. Nálunk hamar tekerték a gyermekek önállóan a triciglit, ezért hamar lekerült a tolórúd. Természetesen ha a gyermek maga hajtja a járművet, akkor fel kell hajtani a plusz lábtartót, mert útban lenne a tekerésnél. Az első keréken sárvédő található. A kézi tolókaron mindkét oldalon a gyári gumis felület van még, ennek egyik részén horzsolás található-ezt  fotóztam le. A tricigli ülőfelülete nagyon kényelmes, enyhén öblös. Masszív vázzal rendelkező gyermekjármű. Aki ismeri ezt a minőséget, annak nem kell ajánlanom, mert stabil, nekünk külföldről hozta a testvérem.
A triciglit tiszta, ápolt állapotban kínálom megvételre.
Kérésre tudok még fotókat küldeni. A vételár tartalmazza az ingyenes házhozszállítást az ország területén.
Jelenleg Pécsett az Aldi-ban  25 990 ft-ért vásárolható meg ez a minőségű tricigli, szerintem reális árat kérek érte, hisz magas minőségű termék.
Kérem a vásárlójelöltet, hogy mielőtt "lecsapná" érdeklődjön nálam, mert máshol is hirdetem ezt a terméket !
Köszönöm !

Jelenlegi ára: 7 150 Ft
Az aukció vége: 2017-03-12 03:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése