2016. november 27., vasárnap

Hp laptop jó áron eladó!gamer Core i7 16gb ram Hd LED AMD Radeon R5 M240 500gb SSD karcmentes - Jelenlegi

Hp laptop eladó. Játékra is! Teljesen hibátlan karcmetes újszerű állapotban csak kipróbálva volt, telepitve használatra készen adom át!
Játékra tervezésre grafikai munkákra egyaránt alkalmas.
Core i7-es 8 virtuális magos processzorral, hd led kijelzős, dupla videokártyás r5-ös vga!!!, 16gb rammal és 500gb SSD vinyóval!
Dobozában adom töltőjével együtt!!
Processzor
Processzor típusa     Intel Core i7
Processzor modell     5500U
Processzor órajel     2. 4 GHz, turboBoosttal képes egészen 3. 0 GHz-t is
L2 cache mérete     4 MB
Memória
16 GB DDR3 1600 mhz
Merevlemez
Merevlemez kapacitás500gb SSD
Kijelző
Kijelző méret15, 6 "Kijelző típusaHD LEDKijelző felbontás1366 x 768 Pixel
Videó
Grafikus vezérlőAMD Radeon R5 M240Grafikus vezérlő memória2 GB
+ integrált hd vga
Általános
Optikai meghajtóSuperMultiHálózatGigabit LAN, WiFi, Bluetooth 4. 0 + HSKártyaolvasóSDBillentyűzet kiosztásmagyarSzínEzüstMéret (Hossz x Vastagság x Szélesség)26, 1 x 38, 4 x 2, 31 cmSúly2, 3 kgTartozékokhálózati adapter, akkumulátor, leírásExtrák16: 9-es képarány, rázkódás- és ütésvédelem, beépített webkamera, merevlemez rázkódásvédelem, beépített mikrofon, beépített sztereó hangszórók, Bluetooth 4. 0, matt kijelző
Csatlakozó
CsatlakozókLAN, HDMI, 2x USB 3. 0, audio, mikrofon bemenet, D-SUB, 1x USB 2. 0Audio csatlakozókmikrofon bemenet, fülhallgató kimenet
Akkumulátor típus
Li-ion 41 WHrAkkumulátor teljesítménymax. 5 óra
A noteszgép egyensúlyt teremt a megfizethető stílus és termelékenység között, amely tökéletes a mindennapos használathoz.
Tartós kialakításának köszönhetően képes lépést tartani a mobil használat igényeivel.
A külső és belső tartósságot szem előtt tartva készült, hogy me gfeleljen a sokat utazó szakemberek igénye! inek.
Az ütések és egyéb fizikai behatások a mindennapok részei. A HP 3D DriveGuar a hirtelen mozgás érzékelésével és a merevlemez-meghajtó védelmével óvja adatait útközben.
A billentyűzetben elhelyezett vékony és cseppálló Mylar védőfólia-réteggel óvhatja az érzékeny elektronikát és a fontos alkatrészeket.
A HP CoolSense technológia automatikusan beállítja a noteszgép hőmérsékletét a használat és a feltételek alapján. Hűti a noteszgépet a kényelme érdekében.
A felhasználó által cserélhető akkumulátorral egyszerű a karbantartás.
Bármilyen üzleti feladathoz elegendő teljesítmény.
Minden szükséges eszköz a rendelkezésére áll, hogy kézben tarthassa munkahelyi feladatait. A vezető processzoroktól a Windows 10  technológiáig minden a munkavégzést segíti.
Akár 500gb-os merevlemez-meghajtót is a rendelkezésére állhat a dokumentumok, képek, videók és más tar talmak tárolásához.
Az új, gyors és gördülékeny Windows 10 rendszerrel hatékonyabban dolgozhat.
Magabiztosan megbirkózhat a feladatokkal és projektekkel a legújabb, 4. generációs Intel? Core? i3/i5 kétmagos processzorok teljesítményének segítségével.
Elmerülhet a lenyűgöző látványban a különálló AMD Radeon grafikus kártyának és a 2 GB videomemóriának köszönhetően.
Probléma nélkül csatlakozik.
Elbúcsúzhat az átalakító lábelektől, hiszen rendelkezésére áll minden szükséges kapcsolódási lehetőség, például VGA-megjelenítőeszköz, HDMI-, Ethernet-, USB-portok, valamint egy opcionális beépített DVD-meghajtó. [5]
Az interneten keresztül és e-mail üzenetekben tarthatja a kapcsolatot munkatársaival az irodában belül vagy kedvenc hozzáférési pontjain a Wi-Fi CERTIFIED? WLAN segítségével.
A HP ePrint szolgáltatással nyomtathat kedvenc hozzáférési pontjáról v agy internet-hozzáférésével. Mostantól kábelek! nélkül teheti ezt meg.
A személyes beszélgetések általában gyümölcsözőbbek. A HD webkamera ezt még gyenge fényviszonyok között is lehetővé teszi.


Jelenlegi

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése