2016. július 28., csütörtök

Panda,összecsukható járóka+Firher Price szőnyeg - Jelenlegi ára: 22 478 Ft

Eladó egy Panda Möbel Für Kinder, német gyártmányú fa anyagú, összecsukható téglalap alakú járóka.
Rácsok száma. 2x 10 db és 2x 13 db
Ajánlott kor (év): 0-2
Fekvőfelület - Hxsz (cm): 97x97
Anyaga: fa
Fekvőfelület borítása: PVC, könnyen tisztítható, törölhető
Fekvőfelület magassága nem állítható 
Felszereltsége: 2 db alsó görgő
Mérete szétnyitva- Hxszxm (cm): 83x107x70 cm
Mérete összecsukva-83x107, magassága 20 cm !!! -kis helyen lehet felállítva tárolni használaton kívül !!!
Terhelhetőség (max. kg): 15
Tisztítása: nedves, bútorápolós ruhával
Fejvédő és járókabetét használható hozzá
Szállítási mérete - Hxszxm (cm): 85x110x30 cm
Szállítási súlya (kg): 21
Használata: szabadban vagy lakásban egyaránt lehetséges
Mintázat: elefánt mintás
Kerekek száma: 2 db, ezen lehet kissé megemelve odébb tolni vagy húzni a lak� �sban ill. takarításnál
Fix talpazat száma: 2 db, ez biztosítja, hogy ne tudjon a gyermekkel együtt ide-oda gurulni, nagyon praktikus kombináció a 2 db kerékkel együtt, én ezt tapasztaltam.
Az oldalakat patentos részek zárják össze, mind a négy oldalt. Mi hordoztuk a járóát, főleg a nagyszülőkhöz a Balatonra, mert ideális volt felállítani a kertben és ott aludt benne a gyermek ill. ha kellet csak belehelyeztük. Könnyű összecsukni, mert egymásba hajthatóak az oldalak, ezáltal könnyebb szállítani is.
A huzata nem sérült, enyhén párnázott kivitelű, de egy pléddel még puhábbá tehető.
Adok hozzá egy fejvédő rácsvédőt, de akinek ez nem kell hozzá, természetesen leveszem a garnitúrából és levonjuk az árát a végösszegből. Én viszont ajánlanám, mert egyrészt véd a huzattól, a kicsi csecsemő fejét, másrészt , amikor elkezdett forgolódni a babám, remek volt, hogy ebbe ütötte be a fejét , ne m pedig a rácsba ill. véd, hogy valamelyi! k testrésze beakadjon a rácsok közé.
A járóka felső perem részén a lakkokozás már néhol kopottas, mert a gyermek is állandóan körbe-körbe fogdosta, mikor már fel tudott állni, ill. rengeteget volt szabadba használva, ezért az időjárás is "megszívta" a lakkozást, de főleg a tetején látszik. Maga a szerkezet hibátlan és a fekvőfelület sem sérült.
Fisher Price márkájú, összetekerhető, kis helyen szállítható játszószőnyeg, amely később nagyobb gyermeknek akár strandolásnál is használható, legalábbis mi ezt tettük. A formája téglalap alakú,, hossza 84 cm, szélessége 43 cm. A fejrésznél háromszögben végződő alakú és azon vannak a játékok: tükör, zörgő játék. A játszószőnyeghez tartozik egy külön csecsemő picike fejpárna is. Az anyaga műszál, nagyon jól mosható, hamar száradó anyag. A felülete mintás, a hátulja sima zöld színű. A játszószőnyeg hátulján van egy icipici pötty sze rű sérülés, ez a strandolás közben keletkezett, funkciót nem befolyásol. Kisebb méretűre is összehajtható és használható úgy is. Mi gyakran használruk a járókába, mert puhábbá tette és agyermek is szívesen időzött rajta, nézegette mmagát a tükörben, mikor pici volt. Gyakorlatilag a kicsi mérete miatt bárhová magunkkal vihetjűk: parkba, stranra, nagyszülőkhöz stb.. elfér az ember tenyerébe összetekerve vagy egy táskába. Sokrétűen kihasználható, márkás játszószőnyeg.
A Panda járóka és a Fisher Price játszószőnyeg együtt, de külön-külön is eladó.
Kérésre szívesen tudok még képeket küldeni a járókáról  és a játszószőnyegről !
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdetem a Panda járókát és a játszószőnyeget !  Köszönöm.
A vételár a 2 db termékre vonatkozik, önnek ingyenes házhoz szállítással az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 22 478 Ft
Az aukció vége: 2016-08-18 14:40 . Panda,összecsukható járóka+Firher Price szőnyeg - Jelenlegi ára: 22 478 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése